Järjestelmäkamerat


Järjestelmäkameran hankinta tulee ajankohtaiseksi, kun harrastus muuttuu vakavammaksi ja halutaan parempilaatuisia kuvia, sekä lisää mahdollisuuksia luovaankin valokuvaukseen. Järjestelmäkameroiden hinnat liikkuvat muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin.

 

Järjestelmäkameraan kuuluu kamerarunko ja vaihdettava objektiivi. Aluksi saattaa pärjätä yhdellä yleisobjektiivilla jollaisista suosittuja ovat xx-300mm polttovälin zoom-objektiivit. Ajan myötä objektiiveja sitten tuppaa kertymään iso kasa, kun niitähän on kaikenlaisia kuten esimerkiksi normaali-, tele-, ja laajakulmaobjektiiveja.

 

Objektiivien lisäksi myyntimiehet ja insinöörit ovat keksineet kaikenlaista lisä tarviketta, joista osa on hyvinkin hyödyllisiä ja välttämättömiäkin - mutta paljon on turhaankin tavaraa myynnissä. Lisätarvikkeista suosittelen tukevan kolmijalan sekä käsisalaman hankintaan. Salaman kaveriksi kannattaa hankkia langaton radiolaukaisin ja lähetin. Lisäksi salaman hallintaan saa edullisesti hankittua läpiampuvan sateenvarjon ja heijastavan sateenvarjon.

 

Pentax K-1

2016 keväällä Ricoh toi markkinoille ensimmäisen täyden kennon kameran joka kantaa nimeä Pentax K-1. Laitteen ominaisuuden ovat kattavat ja monipuoliset.

 

Lue lisää Pentax K-1 järjestelmäkamerasta!

 

Pentax KP

Pentax KP

Irrotettava kahva, kompakti koko, sääsuojaus sekä uusi vähäkohinainen 24 megapikselin CMOS-kenno ovat määrittäviä piirteitä Ricohin uudessa ja edistyksellisessä Pentax KP -järjestelmäkamerassa.

 

Lue lisää Pentax KP järjestelmäkamerasta!