Ottamiani valokuvia

Aktiivisemmin valokuvausta olen harrastanut vuoden 2007 syksystä alkaen. Sitäkin ennen tuli valokuvia otettua, mutta silloin se oli enimmäkseen puhdasta räpsimistä. Nykyään voin jo hyvällä omalla tunnolla sanoa valokuvaukseni olevan edes jotenkin valokuvaamista ;)!

 

Kehitystä on kaiken aikaa tapahtunut niin omasta kuin muidenkin mielestä. Silti matkaa on vielä paljon edessä (tai oikeastaan tuskin se koskaan eläessä loppuukaan) loistavaksi valokuvaajaksi!

 

Ukkonen. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Valonkuvaajan kuvagalleria

Lokakuussa 2013 sain valmiiksi Valonkuvaaja.com sivuston perustamisesta lähtien suunnitteilla olleen kuvagallerian.

 

Kuvagalleria tulee toimimaan kattavana läpileikkauksena ottamistani valokuvista eli portfolionakin. Tutustu Valonkuvaajan kuvagalleriaan.

 

Valokuvajulkaisut Valonkuvaajan blogissa

Olen julkaisut omassa Valonkuvaajan blogissani paljon erilaisia valokuvakokonaisuuksia. Olen tehnyt useimmista julkaisuista myös listat tänne Valonkuvaaja.com sivustolle.

 

Seuraavaksi listaa eri aihealueista ja niistä tehdyistä listoista: tapahtumakuvaus, luontokuvaus, erilaiset projektit ja Flickr Exploler kuvani.

 

Hämähäkkien välienselvittely. Valokuvaaaja: Markus Kauppinen

 

Valokuviani Internetin kuvanjakopalveluissa

Ottamiani valokuvia löytyy paljon Internetistä, muutamista kuvienjakopalvelusta sekä kuvapankeista, sekä myös tältä Valonkuvaaja.com sivustolta. Kuvanjakopalveluista voin mainita suositun kansanvälisen Flick.comin ja kotimaisista Aukea.netin.

 

Kyseisissä palveluissa kuviani voi katsella ja halutessaan myös kommentoida niitä.

 

Ismo Alanko ja Jarkko Martikainen. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Valokuviani kuvapankeissa

Valokuviani löytyy useammasta kotimaisesta kuvapankista. Kuvapankeissakin kuvia voi käydä vain katselemassa ja halutessaan myös yksittäisten kuvien ostaminen onnistuu niiden kautta. Halutessasi voit tiedustella kuvia eri aiheista suoraan minultakin. Tarjoan sitten teille sopivimmiksi katsomiani kuvia.

 

Hämeenkylmäkukkia - Markus Kauppinen

 

Kuvatuotteita valokuvistani

Valokuvistani voit myös tilata aitoja painettuja valokuvia. Aitojen valokuvien teetätyksen ja toimituksen sinulle tarjoaa Kuvalo -palvelu. Ilmoita ensiksi minulle mistä kuvasta haluaisit tilata kuvatuotteita ja sitten siirrän haluamasi valokuvan Kuvalo tililleni, josta voit sitten tilata haluamastasi valokuvasta mieluisia valokuvatuotteita! Paikat joista valokuvia voit katselle löydät osiosta kuvapankit.

 

Kaikista valokuvistani on myös mahdollista tilata aitoja postikortteja. Lisäksi kortteihin voin lisätä haluamasi tekstin haluamallasi fontilla! Vähimmäistilaus määrä on 10kpl/ samalla kuvalla. 10 kortin hinta toimituskuluineen on 15€ ja toimitus aika tilauksesta noin 2 viikkoa.

 

Vanha Porvoo ruskan aikaan. Valokuvaaja: Markus Kauppinen