Portfolio - Verkkosivut

Mtj-Art.com

Ensimmäinen tekemäni verkkosivusto. Ensimmäisen version sivuista tein elokuussa 2008 nVu-editorilla. Sen jälkeen sivustoa olen päivitellyt enemmän ja vähemmän. 2011 valmistui viimeisin versio, joka on rakennettu Modx Revolution julkaisujärjestelmän päälle.

 

Sivuston tarkoitus on aina ollut kertoa valokuvauksestani sekä nyttemmin myös digitaalisen- ja painetunviestinnän osaamisestani. Sivuilla kerronkin mm. kotisivuista, sosiaalista mediasta, hakukoneoptimoinnista, postikorteista ja valokuvauksesta. Tutustu Mtj-Art.com sivustoon!

 


 

Mtj-Art.com Kuvagalleria

 

Mtj-Art Kuvagallerian toteutin Coppermine Gallery sovelluksella. Coppermine Gallery antaa hyvän pohjan rakentaa omannäköisensä kuvagallerian. Coppermine Gallery on suosittu ja myöskin hyvin tuettu kuvagalleria alusta.

 

Coppermine Kuvagallerian ulkonäkö on mahdollista saada hyvinkin samanlaiseksi kuin varsinaisen verkkosivuston ilme on, kuten tällä Mtj-Art.com sivustolla osoitan.

 

Mtj-Art.com sivuston ilme on hyvin pelkistetty mustavalkoinen, joka helpottaa kuvagallerian sulauttamista. Sulauttaminen onnistuu monimutkaisempiinkin ulkoasuihin vähintäänkin tyydyttävästi.

 

Tutustu Mtj-Art Kuvagalleriaan!

 


 

Valonkuvaaja.com

Valonkuvaaja.com

 

On verkkosivusto jonka tekemisen aloitin Datanomiopintojen aikana. Sen yksi tarkoitus oli toimia opinnäytetyönä sekä opintoportfoliona. Noista tehtävistä sivusto suoriutuikin kiitettävin arvosanoin. Sivuston ensimmäinen versio näki päivänvalon elokuussa 2010. Muutaman kuukauden ajan sivusto toimi XHTML ja CSS-menetelmien testiympäristönä ja ensimmäinen versio olikin täysin noilla tekniikoilla toteutettu.

 

Ensimmäisen version ilme oli kuitenkin niin valju, että jouluna 2010 sivuston ilme meni uusiksi. Vuonna 2012 keväällä siirsin Valonkuvaaja.com sivuston Modx Revolution julkaisujärjestelmän päälle. Se mahdollisti sivuston paremman hallinnan ja monipuolisempien ominaisuuksien mukaan tuomisen, kuten esimerkiksi sisäisen hakutoiminnon.

 

Sivustolle olen rakentanut mm. RSS-syötteen, linkitykset sosiaalisen median eri palveluihin, Google + -painikkeen sekä Google Adsensen mainokset.

 

Sivuston aikaisemmat ulkoasut.

 


 

Valonkuvaajan blogi

Bloginikin sai alkunsa datanomiopintojen aikana. Meiltä odotettiin, että pitäisimme päiväkirjaa opiskeluiden ajalta. Vaihtoehtoja miettiessä tuli melko nopeasti luonnolliseksi vaihtoehdoksi verkossa oleva blogi.

 

Valonkuvaajan blogi on toteutettu suositulla ilmaisella Wordpress julkaisujärjestelmällä. Wordpressiin tutustuminen toi mukaan myös sosiaaliseen mediaan paneutumisen. Opinnot ovat takanapäin, mutta blogi on yhä aktiivisessa käytössä ja välillä jopa aktiivisemmassa kuin opintojen aikana.

 

Valonkuvajan blogi on kaiken aikaa kehityksen alla ja sen myötä on tarkoitus pysyä mukana Wordpressin alati muuttuvassa maailmassa. Tutustu Valonkuvaajan blogiin!