Oppaat - Muut

 

Oppaat-osion kohdasta Muut löytyy yksittäisiä oppaita asioihin, jotka eivät oikein kuuluu muihin kategorioihin.

 

 Audacity - äänitys äänikortilta

Pohjonen Alanko Suistolla. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Ohjeet siitä miten onnistut äänittämään Audacillä suoraan äänikortilta mikrofonin sijaan. Oletus asetuksin Audacityllä äänittäminen onnistuu mikrofonin kautta. Oletus asetus on ikävä, jos tarkoituksena on äänittää jotain suoraan tietokoneelta tai Internetistä. Nimittäin tallennus tapahtuu tuolloin tietokoneen mikrofonin kautta, joten äänenlaatu on huono ja kaikki taustalla olevat äänet tallentuvat mukaan. Lue lisää!

 

APSDaemon.exe - järjestelmävirhe

Matkalla Saanalle. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

APSDaemon.exe - järjestelmävirhe, ilmoitus saattaa ilmestyä tietokoneesi näytölle. Näin kävi itsellenikin ja ilmoitus ilmestyi jo ennen koneelle kirjautumista. Se oli ikävää nimittäin jopa järjestelmään kirjautuminen oli silloin vaikeaa. Lue lisää!

 

 

Jäälyhdyn tekeminen on yksinkertaista

Jäälyhty

15-25 asteen pakkanen on hyvä sää valmistaa helppoja jäälyhtyjä. Tarviset astian ja vettä, et mitään muuta niin yksinkertaisia ne ovat. Katso ohje täältä!


MSVCP100.dll - ei löydy

MSVCP100.dll - ei löydy, ilmoitus saattaa ilmestyä tietokoneesi näytölle. Näin kävi itsellenikin ja ilmoitus ilmestyi jo ennen koneelle kirjautumista. Se oli ikävää nimittäin jopa järjestelmään kirjautuminen oli silloin vaikeaa.


Suoramarkkinointikiellon tekeminen

Suoramarkkinointikielto kannattaa tehdä ainakin Väestöliiton-, ja Robinson rekistereihin. Auton omistajien kannattaa myös tehdä kielto Trafille. Lue lisää.

 

VLC - Videon kääntäminen

VLC tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet videon muokkaamiseen. Lue miten saat käännettyä videon ohjelmalla!