Nettipelit - Selaimessa pelattavat pelit

 

Internetistä on jo vuosia löytynyt paljon pelejä. Pelien määrä kasvaa kaiken aikaa ja niistä tulee aina vain hienompia (ainakin visuaalisesti). Monet vanhat Amiga, Commadore ja PC klassikot ovat kääntyneet suoraan selaimessa pelattaviksi peleiksi!

 

Näiden vanhojen klassikoiden rinnalle on tullut joukko uusia klassikoita. Osa peleistä on tehty suoraan selaimella pelattavaksi ja sen lisäksi monet matkapuhelimille aluksi suunnitellut pelit ovat julkaistu myöhemmin selaimessa pelattavina versioina.

 

Valtaosa peleistä ovat lähtökohtaisesti maksuttomia. Kuitenkin valtaosassa peleissä on mahdollista ostaa oikealla rahalla jotain, kuten jonkinlaisia pro ominaisuuksia. Ominaisuuksia joiden avulla pelissä pääsee tavalla tai toisella etenemään nopeammin.

 

Tälle sivulle on tarkoitukseni kerätä linkkilista tyylistä listaa hyvistä selainpeleistä! Joten kaikki peli vinkit otetaan vastaan ja lisää ne sitten sivun listaan. Hyviä peli hetkiä kaikille!

 

Hyviä selainpelejä

 

  • Settlers Online - Klassikko peli on nyt pelattavissa selaimessa! Erittäin koukuttava peli ja sitten myös helposti paljon aikaasi vievä. Kannattaa miettiäkin tarkkaan ennen kuin tätä peliä kokeilee :)! Jos olet valmis käyttämään peliin paljon aikaa niin silloin kannattaa todellakin kokeilla tätä hienoa peliä!
  • Forge of Empires - Suosittu rakentelupeli aina pronssiajalta kaukaiseen tulevaisuuteen. Vastaavia pelejä on paljon, mutta isona plussana tässä pelissä on se, että sen pelaaminen onnistuu niin iOS / Android laitteella kuin selaimella. Peliä voi pelata myös suomenkielisellä tekstillä ja foorumikin on olemassa suomeksi.