Internet, netti, verkko..

 

Löytäessänne tämänkin verkkosivuston, tiedätte että Internetistä löytyy kaikenlaista. Paljon on tärkeää asiaa, mutta vähintään yhtä paljon turhanpäivästä tietoa.

 

Saatte itse päättää kumpaan kategoriaan tämä sivusto enemmän kallistuu. Toivottavasti kuitenkin koette tämän sivuston enemmän hyödylliseksi kuin turhaksi. Jos koette turhaksi voitte halutessanne laittaa kehitysehdotuksia tulemaan yhteystiedot sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Kiitos jo etukäteen kaikesta palautteestanne.

 

Firefox, Internet Exploler

Internetissä liikuutaan selaimen avulla. Selaimia on olemassa todella paljon, aivan kuten kaikkea nyky maailmassa. Suosituimpia selaimia ovat Mozilla Firefox, Microsoft Internet Exploler, Google Chrome ja Aplen Safari.

 

Selaimien välillä käydään kovaa kilpailua. Toiset kilpailee tietoturvalla ja jotkin media ominaisuuksilla. Itse käytän Firefoxia turvallisuuden ja hyvin lisäosien vuoksi. Tulikettuun on saatavilla monia lisäosia joista on paljon hyötyä verkkosivujen tekemisessä, kuten Web Developer.

 

Hakukoneet

Aivan on olemassa iso joukko hakukoneita, ei ole olemassa vain Googlen hakukonetta. Vaikkakin Googlen hakukone onkin ollut pitkän aikaa se "hakukone".

 

Selaimessa pelattavat pelit

Nykyään voit pelata tuhansia pelejä suoraan Internet selaimessa. Osa peleistä on vanhoja klassikoita vuosi kymmenien takaa. Pelejä jotka uutuuksina vaativat toimivakseen markkinoiden kovimmat ja uusimmat tietokoneet. Tälläisista peleistä olen pahasti koukussa The Settlers Online peliin.