Käynnissä olevat valokuvauskilpailut

Valokuvaus on erittäin suosittua ja sen johdosta kaiken aikaa on käynnissä paljon erilaisia valokuvakilpailuja. Täältä löydät osan niistä.

 

Jos listalta puuttuu jokin valokuvakilpailu niin voit ilmoittaa siitä minulle yhteystiedot sivun kautta.

 

Kaunis Päijät-Häme-valokuvakisa | 30.9.2017 asti

 

Maisema Saanatunturilta. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Kaunis Päijät-Häme -valokuvakisassa etsitään kauniita, kuvaajalleen merkityksellisiä luontokohteita Päijät-Hämeestä. Valokuvakisa on päijäthämäläisille amatöörivalokuvaajille suunnattu kilpailu, joka on käynnissä helmikuun alusta syyskuun loppuun. Valokuvista 13 parasta pääsee seuraavan Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) julkaiseman Lokki-seinäkalenterin kuvitukseksi. Kisaan voi osallistua osoitteessa kaunispäijäthäme.fi

 

- Kaunis Päijät-Häme -valokuvakisalla haluamme tuoda esille, miten kaunis, puhdas ja ainutlaatuinen Päijät-Hämeen luonto on. Ja me kaikki varmasti toivomme, että se säilyy sellaisena. Ympäristöään voi arvostaa pienillä arjen teoilla, kuten jätteiden paremmalla lajittelulla, kertoo Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n viestintäkoordinaattori Hanna Bergman.

 

-Julkaisimme alkuvuonna tästä aiheesta videon, joka löytyy YouTubesta hakusanalla Kaunis Päijät-Häme. Toivomme, että kuvakisaan saadaan runsaasti osallistujia.

 

-Kotona tehty lajittelu on kaikkein tärkeintä arvokkaiden raaka-aineiden saamiseksi kiertoon mahdollisimman hyvin. Me Päijät-Hämeen Jätehuollossa sitten täydennämme kotona tehtyä lajittelua asianmukaisella jätteenkäsittelyllä. Pidetään yhdessä Päijät-Häme kauniina!

 

Valokuvakisan voittaneet kuvat julkistetaan vuoden 2018 Lokki-seinäkalenterissa ja palkitaan lahjakortilla. Tämän lisäksi yleisö saa lokakuussa äänestää kaikista kisaan osallistuneista kuvista omaa suosikkiaan. Myös yleisön suosikki palkitaan.

 

Valokuvakisaan voi osallistua osoitteessa kaunispäijäthäme.fi

 

Kaunis Päijät-Häme –video on katsottavissa YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=a3LwzqL3wHg

 


Minun maisemani | 30.10.2017 asti

 

Lusikkaniemi. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi – itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan –Minun maisemani kilpailuun voit osallistua millä tahansa valokuvausvälineellä kännykästä ammattilaiskameraan.

 

Palkintojen jaossa tärkeintä on kuvan sisältö, joten kaikki kuvat kilpailevat voitosta kuvausvälineestä riippumatta. Valokuvauskilpailun aiheena on suomalainen maisema ja kilpailukuvat pääsevät juhlistamaan itsenäisen Suomen 100v -juhlavuotta 2017.

 

Tuomaristo valitsee joka kuukausi kilpailun parhaat kuvat – semifinalistit, 10 parasta ja kuukauden voittajan. Kilpailu tekee kiinteätä yhteistyötä TV-1:n kanssa ja kuukauden parhaat kuvat julkistetaan kuukausittain Ykkösen aamu-tv:ssä. Kuvat esittelee kuukauden tuomari ja verkkosivuilta löytyy ennakkotieto tv-lähetyksen ajankohdasta. Kannattaa siis käydä katsomassa, voit nähdä myös oman kuvasi tv-lähetyksessä.

Osallistu ja lue lisää kilpalusta osoitteessa http://kilpailu.minunmaisemani.fi.


Sony Photography Awards | 11.2.2018

Apilat kesäillassa

 

Kansainvälisen kilpailun, Sony World Photography Awardsin ilmoittautuminen on alkanut ja se jatkuu 11.1.2018 asti.

 

Kisassa on kategoriat ammattilaisille, nuorille ja opiskelijoille sekä avoin sarja. Kategoriat sulkeutuvat eri aikoina, ensimmäiset vuoden 2017 lopulla.

 

Palkintoina on Sonyn valokuvakalustoa sekä paikka valokuvanäyttelyssä. Vuoden valokuvaajan tittelin saa 25 000 USD ja avoimen kategorian voittaja saa 5000 USD.


DIGIKUVA-lehden lukijagalleria

 

Revontulet. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Jokaisessa Digikuvan numerossa valitaan Kuukauden kuva, jonka ottaja voittaa itselleen hienon palkinnon ja saa samalla nimensä lehteen. Lataa kuva tälle sivulle. Kerro myös kuvan ottopaikka, tekniset ominaisuudet sekä se, miten käsittelit kuvaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Lisää tietoa kilpailusta: http://digi-kuva.fi/kilpailut/valokuvauskilpailu/lukijagalleria.