Käynnissä olevat valokuvauskilpailut

Valokuvaus on erittäin suosittua ja sen johdosta kaiken aikaa on käynnissä paljon erilaisia valokuvakilpailuja. Täältä löydät osan niistä.

 

Jos listalta puuttuu jokin valokuvakilpailu niin voit ilmoittaa siitä minulle yhteystiedot sivun kautta.

 

Tunnekuva kalastuksesta - valokuvakilpailu | 30.6.2018 asti

Kukkolankoski. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Kalakuvissa esiintyy tyypillisimmillään kalastaja ja kala, ympäristö ja kala tai vain kala. Tässä valokuvauskilpailussa etsimme tunteiden välittymistä kalastuskuvissa. Tunteitahan on monenlaisia: iloa, onnea, innostuneisuutta, jännittyneisyyttä, rauhallisuutta, toivottomuutta, pettymystä, hätääntymistä, väsymystä, kiitollisuutta ja esimerkiksi tyytyväisyyttä...

 

Kilpailuun voi osallistua kahdella kuvalla. Kilpailu on avoin kaikille 6-28-vuotiaille. Kilpailussa kuvamanipulaatio on kielletty, sillä mitään elementtejä ei kuvasta saa poistaa eikä siihen lisätä. Vain normaali käsittely: rajaus, kontrastin ja värien maltillinen säätö sekä terävöitys sallitaan. Kuvan mukana täytyy olla tieto kuvan tunnetilasta, ottoaika ja kuvaajan yhteystiedot.

 
Tarvitsemme myös tiedon kuvaajan syntymäajasta. Osallistumalla kilpailuun luovutat valokuvan käyttöoikeudet Kuopion 4h-yhdistykselle. Kuvissa olevilta ihmisiltä tulee olla lupa, että heistä otettu kuva voidaan julkaista.

Kilpailuaika
1.1.- 30.6.2018


Kilpailusarjat
1. 6-10-vuotiaat
2. 11-15-vuotiaat
3. 16-19-vuotiaat
4. 20-28-vuotiaat

Kaikkien sarjojen kolme parasta valokuvaa palkitaan 100 euron palkinnolla. Erityisen onnistuneiden otokset raati voi palkita 200 - 300 euron erityispalkinnoilla. Voittajat valitsee raati, johon kuuluu kaksi 4h-nuorta, Siilinjärven valokuvakerhon edustaja, kalastuksen ammattilainen ja taiteilija.


Lähetä 1–2 valokuvaa JPG-muodossa alkuperäisessä koossa 1.7.2018 mennessä sähköpostilla 4hkalakerho@gmail.com. Lisätietoja kilpailusta saa Eijalta p.044-2076101. Kilpailun voittajat julkistetaan lauantaina 8.9.2018 Kalaryssäys - kalamarkkinoilla Kuopion satamassa.


DIGIKUVA-lehden lukijagalleria

 

Revontulet. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Jokaisessa Digikuvan numerossa valitaan Kuukauden kuva, jonka ottaja voittaa itselleen hienon palkinnon ja saa samalla nimensä lehteen. Lataa kuva tälle sivulle. Kerro myös kuvan ottopaikka, tekniset ominaisuudet sekä se, miten käsittelit kuvaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Lisää tietoa kilpailusta: http://digi-kuva.fi/kilpailut/valokuvauskilpailu/lukijagalleria.